180 de companii participa la targul de joburi Angajatori de TOP.

National, 18 septembrie 2017

Toamna aceasta, cel mai mare targ de joburi din Romania, Angajatori de TOP revine cu trei editii in Timisoara, Bucuresti si online, la nivel national:
• Angajatori de TOP Timisoara: 13-14 octombrie, Centrul Regional de Afaceri Timisoara
• Angajatori de TOP Bucuresti: 20-21 octombrie, Sala Palatului
• Angajatori de TOP Virtual: 30 octombrie – 12 noiembrie, pe portalul de joburi www.hipo.ro

In ultimii doi ani, piata fortei de munca este in continua crestere, procentul angajatorilor care anunta planuri masive de recrutare a atins pragul de 84%, o creste cu peste zece procente comparativ cu 2016 conform studiului Piata fortei de munca in 2017 realizat de portalul de cariera Hipo.ro. Anul 2017 este probabil cel mai optimist an de pana acum in ceea ce priveste piata fortei de munca, iar targul de cariera Angajatori de TOP vine sa confirme acest lucru prin numarul de angajatori prezenti in cadrul celor 3 editii.
Organizat de Catalyst Solutions de 2 ori pe an, primavara si toamna, evenimentul Angajatori de TOP este definit de 11 ani de traditie, fiind cel mai mare targ de joburi din Romania. In cadrul Angajatori de TOP participa peste 180 de companii, iar peste 30 000 de candidati in cautarea unui loc de munca sunt prezenti in fiecare an la editiile din Timisoara si Bucuresti. Evenimentul contine si o serie de sesiuni de dezvoltare profesionala si personala, avand loc peste 60 de conferinte si workshop-uri, sustinute de peste 100 de manageri si specialisti.

“In aceasta toamna remarcam o intensificare a nevoilor de recrutare, atat pentru recrutarea de profesionisti cu experienta (mid si senior level), pentru pozitii entry-level, dar si pentru programele de internship si trainee pe care companiile le au deschise in urmatoarea perioada. Ce observam specific pentru aceasta toamna este dificultatea pe care companiile o intampina in a-si acoperi nevoile de recrutare. Daca facem o comparatie cu anii de dinainte de criza economica, observam ca recrutarea este mult mai dificila acum decat in 2008” a declarat Dragos Gheban, Managing Partner, Catalyst Solutions, companie care organizeaza Angajatori de TOP.

100% dintre companiile prezente la targurile de joburi Angajatori de TOP au afirmat ca au avansat discutii cu candidatii in vedea recrutarii si ca au recrutat un numar semnificativ de angajati. De asemenea, peste 80% dintre candidatii care au fost prezenti la ultimele editii au afirmat ca au gasit la eveniment cel putin un job de interes pentru ei.
Manageri de top, specialisti in recrutare sau directori HR vor fi prezenti in cadrul evenimentelor Angajatori de TOP. In urma editiilor anterioare a reiesit ca interactiunea cu angajatorii reprezinta un aspect foarte important pentru candidati. Conform studiilor Catalyst Solutions, pe masura ce companiile au investit in componenta online si prezenta lor in mediul virtual, interactiunea directa este foarte importanta pentru candidati. Evenimentele Angajatori de TOP vin sa completeze aceasta nevoie a candidatilor, oferindu-le posibilitatea de a interactiona cu reprezentantii companiilor. Timp de 2 zile, peste 300 de specialisti in recrutare si profesionisti din departamentele de HR ale companiilor vor fi prezenti la Angajatori de TOP. Candidatii prezenti pot afla direct de la reprezentantii companiilor informatii cu privire la joburile deschise, cum pot aplica la acestea, competentele necesare, detalii despre evolutia lor profesionala in cadrul companiei si alte informatii care nu sunt accesibile online.
Peste 180 de companii multinationale si locale, care activeaza in IT, Telecom, Inginerie, FMCG, BPO, Audit si Consultanta, Retail, Financiar – Bancar vor fi prezente la evenimentele Angajatori de TOP.

Cateva dintre cele care au confirmat prezenta sunt: Accenture, Adecco, Allianz Technology, AMOMA.com, ATOSS Software, Auchan Romania, Automatic Data Processing (ADP) Romania, BCR, Bosch Service Solutions, British American Tobacco, Carrefour Romania, Computer Generated Solutions Romania, Continental, Convergys, DB Global Technology, DB Schenker SSC, Dell Technology, DEUTSCHE TELEKOM SERVICES EUROPE – ROMANIA, DXC Tehnology, FINASTRA, Flex, Genpact, Grup Renault Romania, HELLA, HP, Ikea, JTI Romania, Kaufland Romania, Kimball Electronics Romania, Lidl Romania, McDonald’s in Romania, Michelin Romania, Microsoft, Molson Coors Global Business Services, Mood Media, NN Asigurari de Viata, Nokia, Pepco, Raiffeisen Bank, REWE Romania – Penny Market, Societe Generale European Business Services, Systematic, TELUS International Europe, Valeo Lighting Injection, Veeam Software, Vodafone Romania, WALTER GROUP Austria, Wipro LTD, Wipro’s Automotive Center of Excellence, Yazaki Component Technology etc.

 

Companiile care doresc sa participe la Angajatori de TOP se pot inscrie pana pe 26 septembrie, in limita standurilor disponibile, folosind adresa de e-mail angajatori@catalyst.ro.

Cei care sunt in cautarea unui job se pot inscrie gratuit online, pe www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/, ulterior pot participa la eveniment in baza CV-ului tip Barcode.

Despre Catalyst Solutions
Catalyst Solutions este o companie romaneasca de consultanta in resurse umane, specializata in solutii de recrutare si employer branding. In cei 11 ani de experienta, Catalyst a devenit cunoscuta pentru unele dintre cele mai mari proiecte si evenimente din domeniu, precum :
• www.hipo.ro, singurul portal de cariera dedicat exclusiv candidatilor cu studii superioare ;
• Angajatori de TOP, cel mai mare targ de cariera din Romania, care are loc de doua ori pe an, in Bucuresti si Timisoara ;
• DevTalks, eveniment care reuneste 1.000 de profesionisti IT pasionati de web, online, cloud computin si big data ;
• Top Talents Romania, program care identifica si premiaza cei mai valorosi 300 de tineri romani.
• Studiul Cei mai doriti angajatori, cel mai cuprinzator instrument de pe piata care masoara gradul de atractivitate al brand-urilor de angajatori, precum si asteptarile pe care tinerii le au de la acestia.

Recommended Posts