3 editii Angajatori de TOP, 3 noi sanse de angajare!

National, 28 februarie 2017. Angajatori de TOP, cel mai mare targ de cariera din Romania, revine in primavara aceasta cu trei noi editii in Timisoara, Bucuresti si online, prin targul virtual de cariera la nivel national:

  • Angajatori de TOP Timisoara: 17-18 martie, Centrul Regional de Afaceri Timisoara
  • Angajatori de TOP Bucuresti: 24-25 martie, Sala Palatului
  • Angajatori de TOP Virtual: 3-16 aprilie, pe hipo.ro

Organizat de Catalyst Solutions, targul de cariera are o traditie care se traduce prin: 35 de editii, 11 ani de experienta, peste 1 500 de companii participante si 30 000 de vizitatori in fiecare an la editiile din Timisoara si Bucuresti.

 

“Editiile targului de cariera Angajatori de TOP din primavara aceasta promit vizitatorilor “cel mai scurt drum de la candidat la angajat”. Si asta fiindca asteptam in total 180 de companii din intreaga tara sa isi prezinte posturile disponibile si programele de internship sau management trainee, multe dintre ele in premiera. Anul acesta vom vedea la targ companii din zone foarte variate si mai multi jucatori din domeniile IT, servicii financiar-bancare, retail, automotive, logistica, inginerie“, a anuntat Dragos Gheban, Managing Partner, Catalyst Solutions, companie care organizeaza Angajatori de TOP.

 

Conform sondajelor Catalyst Solutions, 100% dintre companiile participante la ultimele editii ale evenimentului, din toamna lui 2016, au afirmat ca au avansat discutii cu candidati in vedea recrutarii in urma targului si multe dintre ele au confirmat ca participarea la targ le-a ajutat sa isi creasca notorietatea ca angajator si chiar sa recruteze un numar semnificativ de angajati. De asemenea, peste 80% dintre candidatii care au fost prezenti la ultimele editii au afirmat ca au gasit la eveniment cel putin un job de interes pentru ei.

Companiile care doresc sa participe la targul de cariera Angajatori de TOP se pot inscrie  la adresa angajatori@catalyst.ro.

Candidatii se pot inscrie gratuit online, pe www.hipo.ro/angajatoridetop si pot participa la eveniment in baza CV-ului tip Barcode.

 

Editiile Angajatori de TOP din octombrie-noiembrie 2016, in Bucuresti, Timisoara si online, au reunit aproape 15.000 de vizitatori si 170 de angajatori, care au prezentat 7.500 de joburi din domenii precum: IT, Telecom, Inginerie, FMCG, BPO, Audit si Consultanta, Retail. Totodata, targurile de la Bucuresti si Timisoara au inclus 56 de workshop-uri si conferinte sustinute de peste 100 de manageri si specialisti din companii mari. Vizitatorii la targ au reprezentat toate nivelurile de cariera: 36% la inceput de cariera (0-1 experienta), 32% nivel mediu de experienta (1-5 ani), 32% profesionisti seniori (peste 5 ani de experienta).

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie romaneasca de consultanta in resurse umane, specializata in solutii de recrutare si employer branding. In cei 11 ani de experienta, Catalyst a devenit cunoscuta pentru unele dintre cele mai mari proiecte si evenimente din domeniu, precum :

  • www.hipo.ro, singurul portal de cariera dedicat exclusiv candidatilor cu studii superioare ;
  • Angajatori de TOP, cel mai mare targ de cariera din Romania, care are loc de doua ori pe an, in Bucuresti si Timisoara ;
  • DevTalks, eveniment care reuneste 1.000 de profesionisti IT pasionati de web, online, cloud computin si big data ;
  • Top Talents Romania, program care identifica si premiaza cei mai valorosi 300 de tineri romani.
  • Studiul Cei mai doriti angajatori, cel mai cuprinzator instrument de pe piata care masoara gradul de atractivitate al brand-urilor de angajatori, precum si asteptarile pe care tinerii le au de la acestia.

 

Recommended Posts