DevTalks Romania celebrează 10 ani de ediții reușite pe 29-30 Mai la Romexpo, B1

București, 23 aprilie 2024.

 

DevTalks Romania, cea mai amplă conferinţă din industria IT&C din România, are loc in primăvara aceasta, pe 29-30 Mai, la Romexpo, Pavilion B1. Pentru cea de-a 11-a ediție, organizatorii așteaptă peste 6000 de participanți, între orele 10:00 – 17:30, în ambele zile ale evenimentului.

Sandbox, Google, Palo Alto Networks, GitHub, NVIDIA, Microsoft, Snyk, Intel, Apple, Spotify sunt doar câteva dintre cele mai influente companii IT ale căror echipe vor urca pe cele 14 scene ale evenimentului, cu focus pe Java, Artificial Intelligence, BigData & Cloud, DevLead, Future of Engineering, QA & Testing, Gaming, Web & Mobile, DevOps, Women in Tech, Cybersecurity, dar și Product.

În acest an, DevTalks Romania se angajează să exploreze în profunzime cele mai actuale teme și tehnologii, evenimentul adresându-se comunităților de developeri și profesioniști IT, în principal din România, dar și din Franța, Germania, UK, Republica Moldova, Spania sau SUA. Agenda completă poate fi consultată pe www.devtalks.ro, mai jos regăsindu-se top 5 teme ale ediției:

1. Ekaterina Sirazitdinova, Senior Data Scientist, NVIDIA – Exploring the Latest in Generative AI beyond Human Language. Tema își propune să explice funcționarea interioară a acestor sisteme complexe de funcționare a Inteligentei Artificiale Generative, explorând concepte și tehnici cheie.

2. Joseph Katsioloudes, Developer Advocate, Git Hub Security – Code Security Reinvented: Navigating the era of AI. Joseph va demonstra în cadrul sesiunii mai multe moduri în care developerii pot folosi inteligența artificială, prin demonstrații practice în GitHub Copilot.

3. Brian Vermeer, Java Champion, Snyk – Stranger Danger: Your Java Attack Surface Just Got Bigger. Participanții vor putea lua parte la o sesiune practică de hacking in Java cloud-native, în care pot fi observate amenințări, vulnerabilități sau configurații greșite.

4. Edwin Van Andel, CTO, Zerocopter – Hackers! Do we shoot or do we hug? O sesiune interactivă care urmărește definirea securității și a modului în care gândesc și lucrează hackerii.

5. Katie Gamanji, Senior Field Engineer, Apple – Sustainability Chronicles: Innovate Through Green Technology with Kepler and KEDA. Sesiunea susținută de Katie Gamanji își propune să aducă în atenția participanților inovarea prin tehnologia verde, un subiect de importanță majoră.

“Ediția din 2024 a DevTalks Romania promite să fie cea mai impresionantă de până acum, aducând în prim plan experți ai celor mai mari companii de tehnologie din piața locală și internațională, acoperind astfel o agendă cuprinzătoare de subiecte din industria IT&C. Din 2014 până în prezent, am păstrat obiectivul de a consolida DevTalks Romania, integrând anual tehnologii de interes și arii cât mai diverse în zona expozițională, astfel încât, astăzi putem spune că suntem tot mai aproape de un ecosistem tech, în care participanții pot regăsi oportunități de creștere profesională, dar si personală. DevTalks Romania este cu siguranță cea mai potrivită platformă pentru developeri, antreprenori tech si iubitori ai tehnologiei.” a declarat Roxana Sluser, Senior Project Manager DevTalks Romania.

 

Zona expozițională va reuni peste 85 de companii de tehnologie, devenind alături de zonele custom și zonele de relaxare cea mai complexă platformă care adresează o paletă largă de nevoi în rândul profesioniștilor IT și a developerilor. Pe parcursul celor doua zile de eveniment, pentru al doilea an consecutiv, participanții vor putea testa în cadrul Mobility Area cele mai noi modele de mașini electrice, alături de Țiriac Auto, cu marca Mercedes-Benz.

“DevTalks Romania va continua să măsoare impactul său în comunitate, adresându-se unui număr de 60.000 de profesioniști la nivel național din industria IT&C. Prin urmare, și în acest an susținem promovarea Tech Edu Area, o zonă dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 16 ani în care aceștia pot explora ateliere de programare și robotică. De-a lungul celor 10 ani de la fondarea evenimentelui, ne-am propus să întregim comunitatea IT din România într-un singur loc pentru a putea găsi soluții pentru activitățile pe care le desfășoară în companiile pe care le reprezintă. De aceea, veți vedea că mizăm pe construirea unor piloni care să sprijine profesioniștii în a reuși să facă față schimbărilor din piață. Anul acest veți observa o atenție deosebită către subiectele ce implică Inteligența Artificială, dar si subiectelor dedicate managerilor și liderilor din industrie, referitor la gestionarea sau dezvoltarea organizațiilor, subiecte pe care le puteți întâlni pe scena DevLead.” a declarat Andreea Balaci, Delivery Area Manager în cadrul Catalyst Solutions – Organizator DevTalks Romania.

 

Mai multe detalii despre eveniment pot fi consultate pe www.devtalks.ro, iar participantii își pot achitiziționa bilete din secțiunea dedicată, prețul acestora urmând să crească începând cu 30 aprilie.

Sponsor principal DevTalks Romania este MassMutual Romania.

În calitate de Stage Partners, la eveniment vor fi prezenți: Amazon, Booking Holdings, EveryMatrix, Google, HCLTech, Luxoft Romania, METRO.digital, Playtika, _VOIS, Vodafone Romania.

Tech Area Partners sunt Connections Consult și Systematic.

Gold Partners sunt: 1&1 Internet Development, Accenture, Awin Global, BCR, DB Global Technologies, Electronic Arts Romania, eMAG, EPAM Romania, Grid Dynamics, In The Pocket, Ipsos Interactive Services, LSEG Romania, Moldova Innovation Technology Park, Molson Coors GBS, N-able, N-iX, P&G, Palo Alto Networks, Revolut, SoftServe, Stefanini, Thales, Thoughtworks, Tremend – a company of Publicis Sapient, UniCredit.

Tech Supporters: Arvato Systems, Central Europe Technologies, part of BNP Paribas Personal Finance, Concentrix + Webhelp, Finastra, GE Vernova, INKI.TECH, Swissquote.

Mobility Area Partner: Tiriac Auto, cu marca Mercedes–Benz.

Parteneri Producție: Nespresso Professional, Mindspace, Workspace Studio, Cabina Trasnita, Pepsi, Heineken, Autonom Drive & Blue Romania, Viva Telecom, Finaqua, Therme Bucuresti.

Robots & Gadgets Area Partners: Agora Robotics, Early Alpha Engineering, Heart of Robots, sySTEMatic.

 

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie de consultanță în resurse umane, specializată în soluții de recrutare și employer branding. În cei 18 ani de experiență, Catalyst a devenit cunoscută pentru unele dintre cele mai mari proiecte și evenimente din domeniu, precum:

· DevTalks Romania, cea mai așteptată conferință IT, care reunește peste 6000 de developer si profesioniști IT. In 2024, DevTalk Romania are două ediții, în Bucuresti, între 29-30 mai, și în Cluj-Napoca, pe 26 septembrie.

· DevCon, cea mai influentă conferință dedicată profesioniștilor IT. Pe 5 și 6 noiembrie vor avea loc 6 conferințe dedicate, care ating o varietate de tehnologii și arii de interes, precum: Java, .NET, Data, AI & Machine Learning, Web & Mobile, și nu numai. · www.hipo.ro, singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare.

· Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din România, are loc pe hipo.ro de două ori pe an și aduce impreuna 200.000+ candidați și 80 angajatori la fiecare ediție.

· Top Talents România, program care identifică și premiază cei mai valoroși 250 de tineri români.

· Studiul Cei mai doriți angajatori, cel mai cuprinzător instrument de pe piață care măsoară gradul de atractivitate al brand-urilor de angajatori, precum și așteptările pe care tinerii le au de la aceștia.

Recent Posts