Vineri si sambata, la Angajatori de TOP: 30 de workshopuri si conferinte. 100 de companii. 5000 de joburi

Bucuresti, 21 martie 2017. Vineri si sambata la Sala Palatului are loc Angajatori de TOP Bucuresti, cel mai mare eveniment de cariera din Romania. Evenimentul reuneste 100 de companii si 5000 de oportunitati de cariera, respectiv 30 de workshopuri si conferinte.

In cadrul editiei cu numarul 22 a Angajatori de TOP Bucuresti vor fi deschise 5000 de joburi, iar din perspectiva planurilor de recrutare, 84% dintre companii au planuri extinse de recrutare comparativ cu anul anterior, conform studiului Piata fortei de munca, realizat de portalul de cariera Hipo.ro.

Beneficiile extrasalariale, diversitatea joburilor, pozitiile la nivel international, programele de internship, oportunitatile de cariera lansate in exclusivitate in cadrul evenimentului sunt cateva dintre ofertele companiilor. Pe langa ocazia de a discuta direct cu echipa de HR a companiilor prezente si de a aplica la pozitiile deschise, editia aceasta participantii au cateva motive intemeiate sa participe la eveniment:
• Diversitatea companiilor prezente: 100 de companii cu planuri de recrutare in domenii de activitate diverse: IT & Telecom, Servicii si BPO, Finante-Banci, FMCG, Retail, Inginerie & Automotive, Logistica, Audit & Taxe , Marketing.
• 5000 de joburi si oportunitati de cariera pentru toate nivelurile de experienta. Vor fi deschise pozitii pentru candidati cu experienta, nivel mediu de experienta, cat si pentru studenti si absolventi;
• Peste 30 de workshopuri si conferinte pentru a interactiona cu nume mari de companii care vor fi prezente in cadrul editiei din aceasta primavara Angajatori de TOP si pentru a afla care sunt ultimele noutati din tehnologie si a primi recomandari despre procesul de recrutare;
• Sesiuni gratuite de consiliere in cariera oferite la standul CV Experts de 4 specialisti cu vasta experienta in recrutare, care ii vor ghida pe cei prezenti astfel incat sa treaca peste procesul de recrutare cu succes;

O parte dintre angajatorii care pot fi intalniti la Sala Palatului sunt: Kaufland Romania, Accenture, Adecco, AMOMA.com, Avira Soft, Bancpost, BCR, BearingPoint Romania, Bitdefender, British American Tobacco, CAPITA FIDUCIARY, Carrefour, Coca-Cola HBC Romania, Competence Call Center, Computer Generated Solutions Romania, Conduent, DB Global Technology, DB Schenker SSC, Deloitte, ENGIE Romania, Ericsson, EY, Federal-Mogul Motorparts, Genpact, Grup Renault Romania, Hewlett Packard Enterprise, HP Inc., Huawei, Kellogg’s, Lidl Romania, Luxoft, McDonald’s Romania, Microsoft, MOLSONCoors BREWING COMPANY, Nestlé Romania, Oracle, OTP Bank, P&G, Pepsico, Philip Morris Romania, Playtika, Raiffeisen Bank, Randstad, Schneider Electric, SNC Lavalin, Societe Generale European Business Services, Stefanini, TELUS International Europe, Unicredit Business Integrated Solutions, Veeam Software, Vodafone Romania, Wipro Ltd., WNS.

Cei care sunt in cautarea unui job se pot inscrie gratuit online, pe https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/bucuresti si pot participa la eveniment in baza CV-ului tip Barcode pe care il pot accesa din contul lor pe www.hipo.ro.

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie romaneasca de consultanta in resurse umane, specializata in solutii de recrutare si employer branding. In cei 11 ani de experienta, Catalyst a devenit cunoscuta pentru unele dintre cele mai mari proiecte si evenimente din domeniu, precum :

  • www.hipo.ro, singurul portal de cariera dedicat exclusiv candidatilor cu studii superioare ;
  • Angajatori de TOP, cel mai mare targ de cariera din Romania, care are loc de doua ori pe an, in Bucuresti si Timisoara ;
  • DevTalks, eveniment care reuneste peste 1.000 de profesionisti IT pasionati de web, online, cloud computing si big data ;
  • Top Talents Romania, program care identifica si premiaza cei mai valorosi 300 de tineri romani.
  • Studiul Cei mai doriti angajatori, cel mai cuprinzator instrument de pe piata care masoara gradul de atractivitate al brand-urilor de angajatori, precum si asteptarile pe care tinerii le au de la acestia.

 

Recommended Posts